Wednesday, January 24, 2007

Son dakika..son dakika..son dakika..



Evet sayın Esentepe Etekleri Blogu okuyucuları!Şu anda aldığımız bir habere göre uzun süredir gündemimizi gereksiz yere meşgul eden Cho-Zen Kwan'ın olayı ortaya çıktı!

Kendisini çok önemli bir yazar veya gazeteci ya da her neyse olarak lanse eden, ki yaptığı haberin kalitesine bakarak olmadığını kolaylıkla anlayabiliriz, Cho-Zen Kwan, esasında asker kaçağıymış! Askerliğini Tattoine'de yapmamak için askerden kaçan Cho-Zen Kwan yukarıdaki ilanlarla galaksinin her tarafında aranmakta. En son olarak Esentepe Eteklerinde görülen Cho-Zen Kwan'ın aslında gayet barışçıl, otobur, sevgi dolu bir insan olduğu söyleniyor. Kendisini görenlerin ya da duyanların bizzat blogumuza haber vermesini rica ediyoruz.

Bu arada yukarıdaki ilanda göbeği dışarı taşmış arkadaşın kim olduğu büyük merak konusu.Bak bak bi de T-Shirt'ünü içine sokmuş!

Öte yandan Esentepe Etekleri Ravenloft'mu? haberimizle ilgili büyük gelişmeler var. Araştırmacı gazetecimiz Gökhan Y.K. (26) bizzat bu olayın peşinde. Kendisi erke haberimizden beri böyle tehlikeli bir göreve atılmamıştı! Bu haberle ilgili olarak yakında tekrar sizinle birlikte olacağız sayın okuyucular..Esentepe Eteklerinde tekrar görüşmek dileğiyle..



Not: Bu habere yazacağınız her comment Cho-Zen Kwan'a kapak olarak geri dönecektir. Önemle bildiririz..

Monday, January 22, 2007

yeni bir haber mi haberci mi?
esentepe etekleri'nin yeni reporter'i uzak doğulu cho-zen kwan kim?

Thursday, January 18, 2007

Nerde Bu Çocuklar?




Günlerdir adam gibi uyku uyumadı bu insanlar, günlerdir sıcak bi yemek yemediler, günlerdir bilgisayar monitörüne bakmaktan gözleri bulandı, oturdukları bürositler yüzünden kıçları aşındı..Bendeniz LemanSar sizlere çok uzak bir diyardan, gökdelenlerin gölgesi altındaki Fulya Yöresinden sesleniyorum...Burada hava, tüketilen nikotin yoğunluğundan ötürü oldukça sisli, buradaki insanlar gecenin ne zaman indiğinin - güneşin hangi ara doğduğunun artık farkında değiller.. Zihinleri bulanmış olan bu gençlere bir de Pöti adında eblek bir kedi eşlik ediyor.. Bir yanda kendilerini futbolun o kahpe sıfatına adamış, kendilerini unutmuş, hal-hatır sormaktan aciz arkadaşları, bir yanda eblek ama bir o kadar da tehlikeli hayvan dostları Pöti!! evet duydunuz.."dost" dedim".. Çalışmaktan bedbaht hale gelmiş bu gençler, artık kendilerini bi kedi saçması olan Pöti'yle avutuyorlar.. Haydi!, Bu drama hepberaber DUR diyelim... Bu gençler daha fazla çalışmasın, çalıştırılmasın...

bağışlarınız için hesap no : deermişim...

p.s : şuursuzum...



Vahşi Pöti'nin Saldırılarından Alınan Yaralar Bu Şekilde...

Tuesday, January 16, 2007

turnuvada tatsızlık!


evet sayın seyirciler, bundan bir hafta önce sempati, neşe ve umutla başlayan yüzyılın turnuvasında şimdi ibreler kırmızıyı gösteriyor. ilk tur maçlarının halen tamamlanmamış olması turnuva yönetimini ciddi sıkıntılara sokarken yarışmacılar arasından da çatlak seslerin yükselmesine neden oluyor. şu sıralar henüz hiçbir maçını oynamamış olan arsenal'in büyük bir para cezasına çarptırılacağı kulağımıza gelen dedikodular arasında.
arsenal bilerek mi oynamıyor, yoksa bu sadece kazanmak için kullandıkları psikolojik bir teknik mi şu anda bilemiyoruz. ama ingiliz teknik direktör emre perçin'in tam bir "poker face"e sahip olduğu su götürmez bir gerçek.

Kara Kule.Resimli.

Kara Kule'nin, ilk duydugumuzdan beri tavana vurduran çizgi-roman projesi "Dark Tower: The Gunslinger Born", allahın izniyle 22 gün sonra raflardaki yerini alıyor. Gilead'dan gelip tüm orta dünyayı çizmeli ayakları altında çiğneyen, gözünü budaktan sakınmayan eksik parmaklı silahşör, efsanevi clint eastwood klonu Roland'ın çocukluk döneminin anlatılacağı bu çizgi romanın, gaz kesmeden heyecanımızı körükleyecek bir eser olacağını umuyor, kendimizi çok da olaya kaptırmadan belirli bir mesafeden ön sipariş kuyruğuna giriyoruz.
bu sansasyonel çizgi-romanda Roland'la ilgili şok edici gerçeklerle karşılaşacağımız, Stephen King'den aldığımız duyumlardan sadece biri. Stephen bu çizgi roman projesini, filmin ilk adımı olarak görüyor ve ekliyor "bu çizgi romanı, bütün Kara Kule serisini su gibi içip bitiren Esentepe Etekleri'ne ithaf ediyorum. sizler babanızın yüzünü asla unutmadınız."

teşekkürler deriz sai.

Esentepe Eteklerindeki Sisin Sebebi Araştırılıyor!


Gökhan Evet! Dünkü haberimiz izleyen okuyucularımız sevgili araştırmacı gazeteci muhabir Gökhan Y.K.'nın Esentepe Etekleri Ravenloft mu? haberini hatırlayacaklardır. Bugün, araştırmacı gazeteci sunucunuz ben A.E.P. (26) bu sorunun yanıtını araştıracağım..

Evet herkesin kafasını günlerdir kurcalayan sorunun cevabını bulmak üzereyiz sayın okuyucular. Esentepe Etekleri gündemine bomba gibi düşen sisin kaynağını bulduğumuza inanıyorum. Araştırmacı gazeteci fotoğrafçı C.G.Y. (30) 'in sisler arasından çektiği fotoğraftaki yaratığın Ravenloft'un kurucusu ve onursal başkanı Strahd von Zarovich olduğundan şüpheleniyor. Laboratuvarlarımıza, photoshop olup olmadığını öğrenmek için gönderdiğimiz fotoğrafın gerçek olduğu ortaya çıktı. Yani böyle bir yaratık var! Esentepe Eteklerinde sadece sis çıktığı zamanlarda görülen bu yaratığın orjini tarafımızdan araştırılıyor. Simpson hastası olduğundan şüphelenen ve şu ana kadar Esentepe sakinlerine bir zararı dokunmayan bu yaratık açıkçası beni ve ekibimi korkuttu. Bakalım zaman bu yaratığı bize nasıl tanıtacak?
Gökhan Y.K.?

A.E.P.(26)

Monday, January 15, 2007

esentepe etekleri ravenloft mu?

video opsiyonunu denemek için yaptığımız bu haberde şehrin karmaşasının doğurduğu korku olgusunu irdelemeye çalıştık...

Tuesday, January 9, 2007

turnuva başlıyor!


esentepe etekleri'nde heyecan fırtınası yeniden esiyor, nefesler bir kez daha tutuluyor!

yılın en önemli olayı olarak gösterilen playstation- winning eleven turnuvası'nda 2 kişilik 5 takımın kıyasıya savaşına tanık olacağız.
ülke mi yoksa kulüplerin mi seçileceğinin henüz belirlenmediği turnuvada bahisler şimdiden açıldı bile.
oyuncular arasında henry'li emre, gözlüklerine kavuşan "kör" gökçen, acemilan'lı nesli, kırmızı kart eren ve top cambazı onur aylı'nın da yer alacağı şimdiye kadar kulağımıza gelen söylentiler arasında...

evet, bu heyecanlı spor olayıyla ilgili gelişmeleri buradan sıcağı sıcağına aktarmaya devam edeceğiz.
leman?

Esentepe Etekleri'nde Dün Gece!


Evet dün size verdiğimiz haberimizde Dirty 7 gecesi demiştik ama beklemediğimiz ani satışlar yüzünden (ki biz buna Bollywood Effect diyoruz)(Evet hindistanlı Ashton Kutcher'dan bahsediyorum (ki buna da Eren Karaçorlu diyoruz)) Dirty 7 gecesi yerini King'e bıraktı. Neler oldu bu King gecesinde sayın okuyucular?!...Neler olmadı ki dediğimi duyar gibisiniz!Evet neler olmadı ki! Belki de bugüne kadar ki 0 sınırına en yakın olduğumuz bu oyunda herkes batabileceği gibi herkes çıkabilirdi.. Herkes derken kıvanç hariç!Ama gene de iyi bir oyunla kıvanç tek haneli sayılara inmeyi başardı.. Gökhan Yücel güzel bir oyunla 0 sınırından çıkan ilk oyuncu oldu.. Onu takip eden Leman Sar da 0 sınırından güzel bir oyunla çıktı. Ama hızını alamayan Leman, son ele kadar "tuttuğu" koz olan sinek as ve papazı yere çakmak suretiyle gözünü yetimin hakkına, çulsuzun çuluna dikti sayın okuyucular. Evet o an orda olmalıydınız sayın okuyucular. 0 sınırından çıkmak için tek bir ele bakan Emre'nin suratında ihanetin acısı okunuyordu..Evet sayın okuyucular artık oyun King değildi..Oyunun ismi "Dost Kazığı" idi! ve dost...lemandı! son elde leman'ın yaptığı brütüs atağı emreyi çok yıktı sayın okuyucular..öyle ki yukarıda ki resim tam olarak, x-ray li makinelerimiz tarafından leman sar'ın yere sinek as ve papazı attığı anda çekilmiş olup emre'nin kalbinin fotoğrafıdır.Evet dün gecenin galipleri Leman ve Gökhan oldu. Kıvanç ve Emre battı. Ama öte yandan bu batış bize kimin dost kimin "dost" olduğunu gösterdi. dünkü oyundan sonra esentepe eteklerine bir güvensizlik havası hakim. leman bu havayı dağıtmak için ne gibi davranışlarda bulunacak, emrenin kendisine yeniden güvenmesini nasıl sağlayacak ya da "dost" yüzünü kimlere gösterecek? bunu ancak zaman gösterecek..ama şu an için bir gerçek var ki..eren karaçorlu satıcıdır!

Esentepe Etekleri şiddetle önerir!


children of men.

evet sayın seyirciler, son zamanların en eli yüzü düzgün, aklı başında ve distopik olayı 'children of men', bünyelerimizi sarsa sarsa listemizin başına oturmayı başardı. P.D. James tarafından yazılan bir romandan uyarlanan film 2021 ingilteresinde çocuk sorununa ciddi bir bakış atıyor(spoiler olmasın diye konuyu farklı yazıyor, burdan beni spoilerfreak bi bünye haline getiren biladerime selam ediyorum).
filmde bi şekilde herkesin kalbinde taht kurmayı başarmış clive owen adamı var. kendisi yamuk burnu ve kirli sakallarıyla mahalleden bi abimizmiş empatisi yaratıyor film boyunca. tabi elinden pipe'ını, bong'unu eksik etmeyen michael caine'i de anmadan edemiyoruz.
son olarak filmin yönetmeni, great expectations, yu-ma-tutu tambien ve harry potter and the prisoner of azkaban'dan tanıdığımız alfonso cuaron. kendisini tebrik ediyor, böyle akıllı uslu süper filmleri yapması konusunda teşvik ediyoruz.
evet, öyle keko bi blog olmadığımızı kanıtlamak için hazırladığım bu yazımı "bu filmi izlemeyen onun bunun çocuğu yani 'children of men' olsun" diye de sonlandırıyorum.
iyi seyirler...

Monday, January 8, 2007

Esentepe Etekleri'nde Büyük Gece!

Evet sayın okuyucular! Büyük gece geldi! Gelmeyeceği düşünülen ekip bir fire vererek Dirty 7 gecesine hazır! Kimler yok ki bu gecede, Dead "Emre" pool, Spider "Gökhan" Man, Ms. "Leman" Marvel ve Wol " kıvanç" verine.. bakalım 51 kartla harikalar yaratan leman bu sefer 52 kartla neler yapacak? bakalım herkesin üzerine aktığı kıvanç bu atakları savuşturabilecek mi? bakalım "hang-low" emre neler yapacak? "tilki" gökhan akıl oyunlarıyla oyuncuları birbirine düşürebilecek mi? tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası yarın bu blogda!heyecanla bekliyoruz...