Monday, April 16, 2007

Esentepe Etekleri Taşınıyor mu???


Evet sevgili özgür, söz sende...

Sunday, April 15, 2007

Ödüllü Bulmaca : " O Brother, Where Art Thou? "


Evet, yanlış okumadınız.. Esentepe Etekleri'nde bir ilk...Blog'umuza daha fazla okuyucu çekebilmek adına hazırladığımız bu bulmacayı büyük küçük, genç yaşlı, çikolatalı vanilyalı herkes çözebilir, yeter ki isteyin..Sorumuz ise gayet basit : Yukarıdaki fotoğraf bize ne anlatmaya çalışıyor?. Bulmacayı çözen ilk 3 kişiye A.E.P'den şahane bir "nasıl insanlarla çalışıyorum" paketi. Ayrıca yarışmaya katılan herkese birer "gey vibe"... Evet süremiz başladı.

önemli not:Lütfen resmin üzerine tıklayarak bakınız...

Friday, April 13, 2007

Tapıyorum!!!!




eklemesem olmazdı!!!!!
tam bir irade, hayatta kalma savaşı...
çok başarılı.....

Wednesday, April 11, 2007

smokin' aces gercekten tutuyo!

evet esentepe etekleri takipcileri....
bu hafta sinema kosemizde bir de "smokin' aces"i isleyecegiz.
fragmanini gordugum gunden beri "bu filmde is var!", "olm bak bu filme dikkat edin" ya da "bak simdi surat yapiosunuz ama geldiginde gorcem ben sizi" soylemlerimle zihinlerde derin yaralar acmami saglayan bu filmin yuzumu kara cikarmamis olmasi tabii ki benim icin hakli bir gurur kaynagi.
karmasik senaryosu, birbirinden unlu oyunculari ve bol patlamali sahneleriyle "smokin' aces"a 10 uzerinden yedi, hatta yedi bucuk veriyor ve hepinizi siradaki kehanetime bekliyorum.

ROCKY BALBOA


Gitmedik? Gidememedik!!? Ama bu gece (11 april) 21 45 seansına gidiyorum, herkes davetlidir. sonra comment ederiz. Adriaaaannnn!

Monday, April 9, 2007

Zeroes 2: The Search Continues...

Madem bir kere koyduk devamı gelsin di mi?

Friday, April 6, 2007

Bir Karakteri Tanıyalım

Marbert Bradford

Resimdeki ünlüyü tanıyor muyuz? Kafanızdaki soru işaretlerini ta buradan görebiliyorum adeta...

Şimdi yukarıdaki ünlüyü ortaya çıkaran sevgili dostumuz, sempatik insan, "yücel" kişilik Gkçn'i bir de yakından tanıyalım.. Esentepe okuyucuları bilirler; kendisi henüz 30'una basmış , reklamcı, bekar ve köfte bir insandır...Köfteliği, enerjisizliğinden ileri gelir. Eğer Gkçn Ycl koltuğa oturursa onu hiçbir kuvvet, hiçbir dimağ yerinden kaldıramaz, mahvolur gider...(insan yane, Gkçn'e bişey olmaz) Wow'a başladı mı durmak bilmez, dünya yanar umrunda olmaz şeklinde takılır.. Ama bir özelliği vardır ki, parmak ısırtır... Dünyada eşi benzeri olmayan bu Yücel türü, olduğunu sandığı şey her ne ise onun için, teoriler geliştirir, kelimeler türetir (bkz. yatay tazeleme) hatta ve hatta yeni bir insan bile ortaya çıkarır...BUgün bu özelliğinden biraz dem vuracağız...
Birgün yine kafası karışıkken "Marlon Brando"ya "Robert Redford" diyen Gkçn'e sorduk. Nasıl oluyor? Ve aldığımız cevap sanıyorum şöyleydi : " Marlon Brandon'un Brandon'undaki B-R-A harfleriyle, Robert Redford'un Robert'ındaki R-B-RT harflerinin birbirlerine çok yakın olması yüzünden karıştıyorum" ?
Esentepe Etekleri iftiharla takdim eder... "Marbert Bradford"..

Yoğun iş günlerinden geri kalan zamanlarında köfteleşmesini analyışla karşıladığımız, "tüketerek üretelim" felsefesini yaymaya çalışan Gkçn, görünen o ki sloganlarına bir yenisini daha ekliyor :

"kelime türetmek te bir karıştırma sayılabilir"


Monday, April 2, 2007

Bu Ne Rezilliktir!!!

Evet sayın Esentepe Etekleri Blogu okuyucuları! Bu ne rezilliktir ya!


Günlerdir "haber gir, haber gir" diye başımın etini yiyen insanlar (sevgili mjre ve p.kto hariç demek isterim, yeterince değil ama!) nerede?! Cumartesi haber girmek için 2 saatimi ayırdığım bu blogun katılımcıları nerde!?!?!!!?!?!? Delirtmeyin beni! Allahım delirtmeyin laaaan benii!!!!!!!!RRRGghghghgaaaaagarrrhhgg!!!Yorum yazzınnnnnn laaan!