Friday, November 30, 2007

Aramızdaki Lylonlu!



Evet sayın esentepe etekleri blogu okuyucuları! Şu anda aldığımız flash haberi sizlere iletiyoruz....ya şu resime bakın allah aşkına ya...ne haberi!? direkt çakıyorum "YORUMSUZ" diye

Alın sayın Esentepe Etekleri Blogu Okuyucuları

YORUMSUZ!!!!


ps: bu resimlerde kullanılan karakter kesinlikle hayal gücü ürünü olup gerçekle bir alakası yoktur. Bu haber şahısları rencide ediciyse bu haber hızla buradan silinecektir.. tabi görürse...

Wednesday, November 21, 2007

maçtan önce...

isterseniz bu akşamki önemli maçtan önce türk futbolunun karakteristik özelliklerine ışık tutan o unutulmaz konuşmaya bir kez daha göz atalım.

Bu gece Esentepe Etekleri'nde!!!


Evet sayın esentepe etekleri blogu okuyucuları.. Bu gece büyük gün. Bu gece A-Milli Futbol Takımı Avrupa Kupası 2008'e katılmak için son sınavını veriyor. Bosna-Hersek ile karşılaşacak olan A-Milli Takmımıza buradan başarılar diliyoruz!! Eminiz ki A-Milli takımımız during the game, over the game, in the game süper oynayacak ve maç sonunda if we look at the tabila göreceğiz ki... ne göreceğimizi ben de bilmiyorum açıkçası... But I want to see the front..
Maçı izlemek için bu gece herkesi bize bekliyoruz kısaca...iş geldi gidiyorum ben..

Saturday, November 17, 2007

Esentepe Etekleri vs. ???


Evet sayın ..... blogu okuyucuları. Eminim hepiniz şaşırdınız "esentepe etekleri" yerine noktalar yazmama..şaşırmayın efendim..çünkü yeni bir isim arayışına girdik...
Esentepe eteklerinden taşınarak gayrettepe'de 13. kata yerleşen fantastik dörtlü, gökhan (as johnny storm), gökçen (as mr. fantastic), kivanch ilgüner (as ben grimm) ve arif emre perçin (as h.e.r.b.i.e.)(yani Humanoid Experimental Robot, B-type, Integrated Electronics) yeni yuvaları için isim arıyorlar.. evet hepimiz farkındayız gayrettepe eteklerinin koktuğunun o yüzden bu isim ilk elenenler arasındaydı.
Bugun çeşitli öneriler vardı burada, ucuz tembel dostumuz gökhan yücel esentepe etekleri olur, bir markayız dedi..bir diğer tembel olan yorumcu (sadece yorumcu) kivanç ilgüner'i yanına çekti. biraz daha zorlamayla arif emre perçin'i de yanlarına alacak bu ekibin karşısında bir tek, son zamanlarda Zalim ismiyle tanınan C. Gökşen Yücel duruyor. yeni isim önerilerine açık olduğunu söyleyen Arif Emre Perçin'se her an iki tarafı da satmaya hazır.
evet sayın .... blogu okuyucuları...sizce yeni bir isim olmalı mı?olmali ise yeni ismimiz ne olmalı??? haydi göreyim sizi!

Nike-Leave Nothing

Evet sayın esentepe etekleri blogu okuyucuları..Nike gene yapacağını yaptı ve uzunca bir süre dimağlarımızdan silinmeyecek bir reklam çalışmasına imza attı. Yeni kampanyası olan Leave Nothing ile mücadelenin her daim süreceğini söyleyen Nike, yeni filmini Michael Mann'a çektirdi. Evet Michael Mann'da kimin nesi dediğiniz duyar gibiyim. Michael Mann The Insider, Heat gibi filmlerin ünlü yönetmeni. Her ne kadar son dönemlerinde(Miami Vice, The Aviator) tıpkı diğer yönetmenler gibi kokmaya başlasa da güzel bir çalışmaya imza atmış kendisi.. Buradan tebrik ediyoruz..
Öte yandan evde bu reklam filmini çekmeye çalışan ex-esentepe, new-gayrettepe etekleri sakinleri, filmin 2. saniyesinde pes ettiler. ve muhteşem koltuklarına geçip yayılmayı tercih ettiler. cho-zen kwan hip-replacement ameliyatına ihtiyaç duyuyor..yardımlarınızı bekliyoruz..saygılarımızla, ışık sizinle olsun..

Do Not Underestimate the Power of the Light!!




Evet sevgili ve saygılı bir o kadar da tembel Esentepe Etekleri Blogu okuyucuları..Silkelenin ve kendinize gelin!!! Bu blog için edilen yeminleri, verilen sözleri nicedir unuttunuz? Biz amacımızı unuttuk, biz taşımamız gereken misyonu unuttuk...Bunlar yerine birbirimize laf attık, birbirimize sataştık haber yazmamız gereken yerde...Sen ex-esentepe, yeni gayrettepe etekleri yazarı, silkelen ve kendine gel! sen ki ışık tarafından kutsanmış bir varlık olarak zincirlerini kır...ve bu blogu tekrar eski günlerine taşımamda bana yardımcı ol! siz yazarlar...birlikte yapabiliriz..tıpkı eski günler gibi...bir kez daha...kendimiz için..insanlık için!

ps: ne insanlığı lan, sadece gülmek istiyorum ben..komik haber istiyorum lan ben! sanat haberi gireni yakarım ışıkla ona göre..