Tuesday, February 13, 2007

Good vs. Evil

Evet sayın Esentepe Etekleri blogu okuyucuları, bu gece Esentepe Eteklerinde Heroes gecesi.
Ve bu gecede kimler yok ki! Evet kimse yok sayın okuyucular. C.G.Y. (30) kırmızı ödül gecesinde olacak, doğum günü çocuğu H.K.İ. (t.i. 28) geceye geç katılacağını bildirdi. Sayın S.K. (kaçtı lan? 26?) ise biraz yoğun iş programından dolayı, biraz da H.K.İ. (t.i. 28) 'in geceye geç katılmasından dolayı büyük bir ihtimal aramızda olamayacaklar. Ama olsun, bu gece Esentepe Eteklerinde birlikte ya da birliksiz Heroes izlenecek..
Öte yandan Polemik Canavarı'nın ortalığı kızıştırma çabaları pek sonuç getirmemiş gibi gözüküyor. Blogumuzda bir dostluk bir kardeşlik havası mevcut. Sevgili dostlarımın dediği gibi Lost da aslan, heroes da aslan...

SPOILER
-----Ve bu gecenin Heroes'u!-----

Neler olmuyor ki bu gecenin Heroes'unda...Evet neler olmuyor. İlk defa Good vs. Evil bir kapışma izleyeceğiz bu gecenin bölümünde. Ayrıca bizi bekleyen bir unholly alliance var bu gecede... Ve geçen haftanın bölmünü izleyenler, bu hafta beklediğimiz Family Reunion gerçekleşiyor. Peki ya kılıç dediğinizi duyar gibiyim...Hehheee, bunu da hep birlikte izleyip hep birlikte görelim ha?
T.K.İ. (26) Esentepe, İstanbul

4 comments:

maturin said...

good vs. evil.
lost vs. heroes.
evet.

Anonymous said...

demeye çalıştığınız şey pek olmamış. anlaşılıyor o ayrı ama, işte güzel değil.reklamcısınız galiba?daha iyi şeyler bekliyoruz..

quenkathes said...

aslanlar gibiydi dizi aslanlar..seviyorum ulan hirozu!

Anonymous said...

hatta vaktinde ulu biri anlatmıştı, hirozdan ölenlerle ilgili:)