Friday, March 9, 2007

mikko, bir şarlatan mı yoksa bir dahi mi?



Finlandiya listelerini zorlayan asi şarkıcı Mikko'nun foyası ortaya çıktı!!Kendine yaratıcı insan süsü vermiş bu kişi aslında Nejat Yavaşoğulları'ndan başkası değil...Yıllardır Türkiye'de "Bulutsuzluk Özlemi" kisvesi altında gençlerimizi zehirleyen bu şahıs, şarkı sözleriyle sizce de birilerini anımsatmıyor mu? Evet! Doğru bildiniz Beatles...
60'lardan bu yana varlığını sürdüren bu ruh yiyici, önce Beatles olarak İngiltere listelerini alt-üst ediyor, 90'ların başında Nejat Yavaşoğulları kimliğiyle bir kere daha ortaya çıktıktan sonra 2000'li yıllarda birden ortadan kayboluyor..Fakat o da ne?? Finlandiya listelerinde 14 numaraya kadar yükselmiş olan bir şarkıyla bulmacanın bütün parçaları birden yerine oturuyor.. Açıklamaktan gurur duyuyoruz: Mikko aslında Beatles!!!Beatles ise aslında N. yavaşoğulları!!! Asırlardır şekilden şekile giren bu yaratıkta değişmeyen tek şey müziğinin yapısı... evet. Son olarak burdan Gökan'a sesleniyoruz:Duş yaparken müzik sesi duyduğunda kapını kilitle! Aman.!

tepedeki çimenlik


Ünlü "deamon hunter" Cho-zen Kwan'ın bu olayın peşini bırakmayacağını umuyoruz...

4 comments:

cho-zen Kwan said...

good catch celebrain.
aynı sarı tatsız vokal. beatles'dan emin olamam ama. finliler türktür ve tüm sarışınlar birbirine benzer mantığıyla düşünürsek. evet Mikko aslında Nejat Yavaşogeloğulları Reborn olabilir.

Anonymous said...

kıllandım...

maturin said...

bi suredir dusta bu konuyu dusunup killaniodum ben de...
ayni saund di mi?

Anonymous said...

aynı saund titresimi..