Saturday, November 17, 2007

Esentepe Etekleri vs. ???


Evet sayın ..... blogu okuyucuları. Eminim hepiniz şaşırdınız "esentepe etekleri" yerine noktalar yazmama..şaşırmayın efendim..çünkü yeni bir isim arayışına girdik...
Esentepe eteklerinden taşınarak gayrettepe'de 13. kata yerleşen fantastik dörtlü, gökhan (as johnny storm), gökçen (as mr. fantastic), kivanch ilgüner (as ben grimm) ve arif emre perçin (as h.e.r.b.i.e.)(yani Humanoid Experimental Robot, B-type, Integrated Electronics) yeni yuvaları için isim arıyorlar.. evet hepimiz farkındayız gayrettepe eteklerinin koktuğunun o yüzden bu isim ilk elenenler arasındaydı.
Bugun çeşitli öneriler vardı burada, ucuz tembel dostumuz gökhan yücel esentepe etekleri olur, bir markayız dedi..bir diğer tembel olan yorumcu (sadece yorumcu) kivanç ilgüner'i yanına çekti. biraz daha zorlamayla arif emre perçin'i de yanlarına alacak bu ekibin karşısında bir tek, son zamanlarda Zalim ismiyle tanınan C. Gökşen Yücel duruyor. yeni isim önerilerine açık olduğunu söyleyen Arif Emre Perçin'se her an iki tarafı da satmaya hazır.
evet sayın .... blogu okuyucuları...sizce yeni bir isim olmalı mı?olmali ise yeni ismimiz ne olmalı??? haydi göreyim sizi!

6 comments:

p.kto said...

hadi abi.. gundemi bos tutmayin boole.. esentepe etekleri iyidir.. olmaz oole zirt firt degisiklik..

ha ben das esentepe felan dedimdi vakti zamaninda.. ama tepkiler beni yari yolda birakti..

o halde varsa daha iyi bi fikri olan hemen bi adim one ciksin. yoksa daalabilirsiniz..

Anonymous said...

esentepe etekleri artık markalasmış bir kurum zor degiştiriz.

quenkathes said...

çoğunluk ne derse o olur..ben seviyorum, isim böyle kalırsa da terketmem..

maturin said...

esentepe etekleri2: gayrettepe

Anonymous said...

hagayrettepe?

hadioradan?

haduken?

Anonymous said...

gayrettepe/esentepe
GE