Monday, December 18, 2006

Marvel: Ultimate Alliance "dalya!" dedi.


Günlerdir dünyanın nefesini tutarak izlediği "Marvel: Ultimate Alliance" dün akşam Esentepe Etekleri'nde son buldu. Tarihin tekerrürden ibaret oldugunu bir kez daha cümle aleme gösteren Esentepe Etekleri şimdi sessiz. Kahramanlar son savaşın yaralarını sarmakla meşgul.
Elimizdeki son derece istatistik sonuçlara bakacak olursak bu kez çok daha profesyonel oynanmış bir oyun var karşımızda. Karakter gelişimlerine iyi bütçe ayrıldığı için geçen seferki çelimsiz kahramanların aksine bu kez cevval, gözünü budaktan sakınmayan, zıpkın gibi, fişşek gibi karakterler vardı. Herkesin (ekibiyle savaşmaktansa partilerde gününü gün eden human torch dışında) outfit slotları ağzına kadar dolu, skill pointleri aslan gibiydi. Oyunda yaşanan tek sorun yine para ve skillerin paylasimiydi. "eh, bu nerede sorun değil ki?" dediğinizi duyar gibi oluyorum?
Evet sayın seyirciler, şaka maka derken gerçekten de tekrar oynadıkları bu anlamsız oyunu bir kez daha bitiren Esentepe Etekleri'nde kimin, neden "dalya" dediği tabii ki henüz bilinmiyor.

No comments: