Saturday, March 31, 2007

Esentepe Etekleri Gururla Sunar...

Evet sayın Esentepe Blogu okuyucuları... Bugünden itibaren başlayarak her hafta elimizden geldiğince size Esentepe Eteklerini tanıtacağız ve bunun için en doğru yolun Esentepe Etekleri Dil Okulu olduğuna inandık.

Evet nedir Esentepe Etekleri Dil Okulu? Kısaca E.E.D.O. diyeceğimiz bu okulda size her hafta (iş olmaz ise) anlam taşıyan bir Esentepe Etekleri vücut hareketini tanıtacağız. Bu haftaki konuğumuz üstün W.E. ve G.O.W. yeteneğiyle tanınan, siniriyle ve kurallarıyla Hitler'i andıran A.E.P.(26)(bkz. Sağ aşağıda)

Evet sayın okuyucular bahsettiğimiz kişinin en çok yaptığı hareket olan "Ne Biçim İnsanlarla Çalışıyorum Ben?" hareketi şekildeki gibidir.

Bu hareketin yapıldığı durumlar : W.E. oynarken iyi pas alamamak, kötü espriler, iyi espriler, sinirliyken, piknikte, çarşıda, otururken, nefes alırken, tuvalette kısaca her an...

Ne demek istiyor?: Sevgili A.E.P. (26) eğer bu hareketi yapıyorsa size karşı sinirli olduğunu belirtmek istiyordur. Ama bu sinir kişiye karşı özel bir sinir değil, tamamen doğasından gelen, herkese, herşeye karşı duyduğu sinirdir. Ama ortada bir sinir var yani yanlış anlamayın.

Ne yapılmalı? (Counter-Attacks): Bugüne kadar bu sinirden kaçan kimse olmadığı gibi kurtulanlar olduğuna dair çeşitli efsaneler bulunmaktadır. Bu işaretle karşılaşılması durumunda yapılabilecekler, kaçmak (en çok önerilen yöntem budur), Emre'ye pas atmak, Emre'ye yiyecek vermek, Cüneyt ile konuşmasını sağlamak (Bu yöntemle kurtulanlar olduğuna inanılıyor), Excalibur ile kafasına vurmak (böyle bir efsane de dolaşıyor), alkol almasını sağlamak şeklinde sayılabilir. Ama bugüne kadar kaçan kimse görülmemiştir. Kaçanlarda zaten bu işaretle tekrar karşılaşmamak için kimliklerini gizli tutmakta ve tanık koruma programlarına alınmaktadır.

Saving Throw: Bu harekete maruz kalanlar F: 25 W:25 R:25 zarlarını tutturmak zorundadırlar. S.T.'u tuturanlar 3d6 anger damage yerlerken tutturumayanlar A.E.P. (26)'den 10d6 tutarındaki şaplağı yemeğe hak kazanırlar.

Evet sayın okuyucular umarım E.E.D.O. işinize yarar. Çünkü Esentepe Etekleri'nde hayatta kalmak için öldürmeye programlanmış olmanız lazım...

Hoşçakalın, ya sevin ya terkedin...

T.K.İ.(26), Esentepe, İstanbul

6 comments:

Anonymous said...

allahım nasıl bir insanla oturuyorum!

Anonymous said...

bu yorumdan sonra size bir saving throw öneriyorum...

Anonymous said...

evde atıcam ben ona saving throw'u kumanda şeklinde..bakalım throw'dan save edebilecek mi?

Anonymous said...

difikılty?

Anonymous said...

veri difikılt

Anonymous said...

sevsen de kaç. dmg output'u yüksek!