Saturday, March 31, 2007

Son Dakika...Son Dakika...Son Dakika...


Sayın Esentepe Blogu okuyucuları, şu anda kafamıza geçen bir habere göre kim ya da kimler olduğu bilinmeyen bir kişi ya da bir grup tarafından Gayrettepe Durağı'na saldırı yapıldı.

İnsanlar tarafından pek kullanılmayan, insanın yolunu uzatan Gayrettepe çıkışındaki yürüyen merdivene yapılan bu saldırıda son yürüyen merdiven kullanılmaz duruma geldi. Zaten gereksiz olan bu çıkıştaki saldırıda can kaybı olmadı.

Bu gereksiz çıkışa karşı manevi bir hissi olan sevgili araştırmacı gazeteci arkadaşımız G.Y.(26)'nın neler diyeceği merak konusu...

Öte yandan E.Ç.D.V. grubu (Esentepe Çıkışı Daha Verimli) saldırıyı üstlenerek "insanlara zaman kazandırmaya çalışıyoruz, çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Ben de bir Esentepe Çıkışı severi olarak E.Ç.D.V. grubunu buradan blogumuz vasıtasıyla kutluyor, çalışmalarının devamını diliyorum..

T.K.İ.(26), Esentepe, İstanbul

9 comments:

p.kto said...

ama ama.. ben de bir esentepe çıkışı kullnacısıyım, ben de üniversite okuyorum, ben de metro takipçisiyim..

oldu mu ya!!

Anonymous said...

amaaan metroya binemiyolarsa taksiye binsinler

Anonymous said...

bence ikinci resimdeki Z işaretinden de anlayabileceğimiz gibi bu saldırı E.Ç.D.V tarafından değil, masumların yürüyen merdiven kullanırken bitişteki bölüme takılıp ciddi hasar görmesini istemeyen ZOR O tarafından gerçekleştirilmiş. Kırmızı beyaz renklerle de anlasilabilecegi gibi ZOR O bir Türk...

MİT istihbarat bölüm başkanı
G. Karınçek

Anonymous said...

Sevgili dostum G. Karınçekin bu ilginç bakış açısı bizi farklı yollara götürecek ve suçluları bulmamıza yardımcı olacaktır. Öte yandan kendisinin bu ilginç bakış açısı kendisini şüpheliler listesine almamıza sebep olmuştur.
Sevgili G. Karınçek, olay günü ve saati neredeydiniz?

Anonymous said...

o degil de robert bradford'a noolmuş?

p.kto said...

"bradford mevzuu" kendi başına bir haber değeri taşımaktadır, onu bu komment köşelerinde harcatmam!

Anonymous said...

ee yapalim bi haber o zaman di mi p.kto?

p.kto said...

mmm.. çok yakında, pek yakında, aaa bak hemen arkanda...

maturin said...

birakin canim bu numaralari!
haftalar oldu nerdesiniz dimi yaaa?!!?!