Tuesday, January 9, 2007

Esentepe Etekleri'nde Dün Gece!


Evet dün size verdiğimiz haberimizde Dirty 7 gecesi demiştik ama beklemediğimiz ani satışlar yüzünden (ki biz buna Bollywood Effect diyoruz)(Evet hindistanlı Ashton Kutcher'dan bahsediyorum (ki buna da Eren Karaçorlu diyoruz)) Dirty 7 gecesi yerini King'e bıraktı. Neler oldu bu King gecesinde sayın okuyucular?!...Neler olmadı ki dediğimi duyar gibisiniz!Evet neler olmadı ki! Belki de bugüne kadar ki 0 sınırına en yakın olduğumuz bu oyunda herkes batabileceği gibi herkes çıkabilirdi.. Herkes derken kıvanç hariç!Ama gene de iyi bir oyunla kıvanç tek haneli sayılara inmeyi başardı.. Gökhan Yücel güzel bir oyunla 0 sınırından çıkan ilk oyuncu oldu.. Onu takip eden Leman Sar da 0 sınırından güzel bir oyunla çıktı. Ama hızını alamayan Leman, son ele kadar "tuttuğu" koz olan sinek as ve papazı yere çakmak suretiyle gözünü yetimin hakkına, çulsuzun çuluna dikti sayın okuyucular. Evet o an orda olmalıydınız sayın okuyucular. 0 sınırından çıkmak için tek bir ele bakan Emre'nin suratında ihanetin acısı okunuyordu..Evet sayın okuyucular artık oyun King değildi..Oyunun ismi "Dost Kazığı" idi! ve dost...lemandı! son elde leman'ın yaptığı brütüs atağı emreyi çok yıktı sayın okuyucular..öyle ki yukarıda ki resim tam olarak, x-ray li makinelerimiz tarafından leman sar'ın yere sinek as ve papazı attığı anda çekilmiş olup emre'nin kalbinin fotoğrafıdır.Evet dün gecenin galipleri Leman ve Gökhan oldu. Kıvanç ve Emre battı. Ama öte yandan bu batış bize kimin dost kimin "dost" olduğunu gösterdi. dünkü oyundan sonra esentepe eteklerine bir güvensizlik havası hakim. leman bu havayı dağıtmak için ne gibi davranışlarda bulunacak, emrenin kendisine yeniden güvenmesini nasıl sağlayacak ya da "dost" yüzünü kimlere gösterecek? bunu ancak zaman gösterecek..ama şu an için bir gerçek var ki..eren karaçorlu satıcıdır!

12 comments:

Anonymous said...

lütfen bu sitenin daimi müdavimleri olmayanlar hakkında cevap hakkı verecek şekilde ileri-geri konuşmayanız. geçerken gördüm çok üzüldüm.

bu arada dışarıdan üye alınıyormu diye bi şey sormuş bi arkadaş onun yanıtını hala vermemişsiniz. bekliyo da o arkadaş hala.hatırlatmamı istedi.

quenkathes said...

siteye insan çekmek için sataşmaktan başka bir yol bulamadığımız için bu yola girdik. yoksa kimsenin bişey yazacağı, bakacağı yok!dışardan üye almıyoruz.içerden birinin kefil olması gerekli. diğer arkadaşlar tabi ne düşünür bu konuda ben bilemem ama benim görüşlerim bunlar..

p.kto said...
This comment has been removed by the author.
p.kto said...

ncelikle, bütün bu olaylardan "dost kazığı" şeklinde değil de kafası karışık bi kızın panik anında yaptığı ufak hatalardan biri diyerek bahsedersek daha yapıcı daha olumlu bi hareket yapmış oluruz...
son günlerde pek rastlamadığımız bi davranış biçimi olsa da yine de sevgili blog yazarlarımızı biraz anlayışa ve pozitif düşünceye davet ediyoruz.. oyun boyunca en düşük ceza puanlarını alan bünyelere de şunu söylemek istiyorum: hadi ordan!

Anonymous said...

her ne kadar "kafası karışık bi kızın panik anındaki çığlıkları" çok kokar bi savunma olsa da oyun sırasında kartların arasına diğer desteyi karıştırmayı başarmış, her nedense "kafası bulanık" bir ekip olduğumuz da inkar edilemezdi.
erenin satışının hemen ardında ekipten başlayan mutsuzluk ve şaşkınlık duygusu sonlara doğru leman'ı yakalayıp bi bokböcüsüne çevirmiş olabilir.
tabii ne olursa olsun bunların hiçbiri, ne yazık ki emrenin küme düşmesi için mazeret olamaz.
(çocuk nasıl üzüldü yaaa... siz gidince sonuç kağıdını küçük küçük parçalar halinde yırtıp camdan attı, çığlık çığlığa ağladı falan(camda tabii))

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
quenkathes said...

sevgili arkadasim meyvrik..
hangi ara yırttım ki ben onlari?o derece iyiydi olayımız yani.bi ara damage aldığımı hatirliyorum filmden ama o kadar..ne gözyaşı var hatırladığım ne de cam?camın kenarına yaklaşmadım bile. acaba baska biri mi vardi evde dün?

quenkathes said...

bu arada silinen entrylerde neler yazıyordu da sildiniz kimbilir heehehey:)

Anonymous said...

şimdi söylemeden geçemeyeciğm. sabahtan beri kendimi zor tutuyorum. dünkü "dirty 7" duyurusuna bi bakar mısınız? orada hiç eren karaçorlu ismi geçiyor mu?

aksine aynı gün msn'de de oynamayacağını belirtmiş kendisi. zaten dün akşam randomly esentepeye gidene kadar da kimse onu bu organizasyonun içine dahil etmemiş.

şimdi sorarım size a dostlar zaten davet edilmediği bir oyuna katılmazsa insan nasıl satıcı olabilir?

lütfen insaf biraz. düzgün organizsayon yapın karaçorlu da katılsın. ha o zaman katılmam derse, sizi yarıyolda bırakırsa satıcı diyebilirsiniz.

sevgi ve saygı ile.

özgür ruh

quenkathes said...

sevgili özgür ruh arkadaşım..öncelikle bir at olduğuna inanıyorum..ikinci olarak esentepe etekleri kimseyi davet etmez.eğer o an ordaysan zaten dahil olmuşsundur demektir. ve eğer bırakıp gidersen satış yapmışsın demektir. ayrıca o kadar oturup üzerine tam oyuna başlarken kalkarsa bi insan kıllanırım abicim ben bu işten..yalan mı?

quenkathes said...

ayrıca bi önceki yazıma ilaveten, cahit gökçen yücel adı da geçmiyordu ama o da sattı.yani diyeceğim odur ki bi organizasyona dahil olmak için illa davet edilmek gerekli değildir.orada bulunmakla o organizasyona zaten dahil olmuşsunuzdur.saygılarımla..

Anonymous said...

az ceza aldıydım ama başta hiç koz yapamadım yaw
nerdeydi aslar nerdeydi papazlar nerde?
özgür ruh gel kızım nalın düşmüş...