Tuesday, January 16, 2007

Esentepe Eteklerindeki Sisin Sebebi Araştırılıyor!


Gökhan Evet! Dünkü haberimiz izleyen okuyucularımız sevgili araştırmacı gazeteci muhabir Gökhan Y.K.'nın Esentepe Etekleri Ravenloft mu? haberini hatırlayacaklardır. Bugün, araştırmacı gazeteci sunucunuz ben A.E.P. (26) bu sorunun yanıtını araştıracağım..

Evet herkesin kafasını günlerdir kurcalayan sorunun cevabını bulmak üzereyiz sayın okuyucular. Esentepe Etekleri gündemine bomba gibi düşen sisin kaynağını bulduğumuza inanıyorum. Araştırmacı gazeteci fotoğrafçı C.G.Y. (30) 'in sisler arasından çektiği fotoğraftaki yaratığın Ravenloft'un kurucusu ve onursal başkanı Strahd von Zarovich olduğundan şüpheleniyor. Laboratuvarlarımıza, photoshop olup olmadığını öğrenmek için gönderdiğimiz fotoğrafın gerçek olduğu ortaya çıktı. Yani böyle bir yaratık var! Esentepe Eteklerinde sadece sis çıktığı zamanlarda görülen bu yaratığın orjini tarafımızdan araştırılıyor. Simpson hastası olduğundan şüphelenen ve şu ana kadar Esentepe sakinlerine bir zararı dokunmayan bu yaratık açıkçası beni ve ekibimi korkuttu. Bakalım zaman bu yaratığı bize nasıl tanıtacak?
Gökhan Y.K.?

A.E.P.(26)

3 comments:

Anonymous said...

haftalardır korku içindeyiz! apartmanda bütün daireler boşaldı... artık komşu diyebileceğim kimse yok. karanlıkta çıkanların hiçbiri dönmüyor. ne yapacağımız bilemiyoruz.
bizi kurtaracak kimse yok mu!!!

Anonymous said...

peki photoshop olduğu ortaya çıktı da paint olup olamayacagini hiç araştırmadınız mı?

quenkathes said...

paint teknolojisini çözecek teknoloji henüz icat edilmedi one helsing bey. evet bu fotoğrafta bu yaratık paint ile yaratılmış olabilir. evet böyle bir yaratık olmayabilir....ama ya varsa?ya varsa ha?!bana bunu açıklayabilir misin?!hazırlıklı olmalıyız!