Wednesday, January 24, 2007

Son dakika..son dakika..son dakika..



Evet sayın Esentepe Etekleri Blogu okuyucuları!Şu anda aldığımız bir habere göre uzun süredir gündemimizi gereksiz yere meşgul eden Cho-Zen Kwan'ın olayı ortaya çıktı!

Kendisini çok önemli bir yazar veya gazeteci ya da her neyse olarak lanse eden, ki yaptığı haberin kalitesine bakarak olmadığını kolaylıkla anlayabiliriz, Cho-Zen Kwan, esasında asker kaçağıymış! Askerliğini Tattoine'de yapmamak için askerden kaçan Cho-Zen Kwan yukarıdaki ilanlarla galaksinin her tarafında aranmakta. En son olarak Esentepe Eteklerinde görülen Cho-Zen Kwan'ın aslında gayet barışçıl, otobur, sevgi dolu bir insan olduğu söyleniyor. Kendisini görenlerin ya da duyanların bizzat blogumuza haber vermesini rica ediyoruz.

Bu arada yukarıdaki ilanda göbeği dışarı taşmış arkadaşın kim olduğu büyük merak konusu.Bak bak bi de T-Shirt'ünü içine sokmuş!

Öte yandan Esentepe Etekleri Ravenloft'mu? haberimizle ilgili büyük gelişmeler var. Araştırmacı gazetecimiz Gökhan Y.K. (26) bizzat bu olayın peşinde. Kendisi erke haberimizden beri böyle tehlikeli bir göreve atılmamıştı! Bu haberle ilgili olarak yakında tekrar sizinle birlikte olacağız sayın okuyucular..Esentepe Eteklerinde tekrar görüşmek dileğiyle..



Not: Bu habere yazacağınız her comment Cho-Zen Kwan'a kapak olarak geri dönecektir. Önemle bildiririz..

2 comments:

cho-zen Kwan said...

tebrik ediyorum
let me lay a brick.

Anonymous said...

her galaksi erkeği gibi bu arkadaşın askere gitmesini istiyoruz..vatana millete borcunu ödesin istiyoruz..yaşasın imparatorluk askerleri..