Tuesday, January 16, 2007

turnuvada tatsızlık!


evet sayın seyirciler, bundan bir hafta önce sempati, neşe ve umutla başlayan yüzyılın turnuvasında şimdi ibreler kırmızıyı gösteriyor. ilk tur maçlarının halen tamamlanmamış olması turnuva yönetimini ciddi sıkıntılara sokarken yarışmacılar arasından da çatlak seslerin yükselmesine neden oluyor. şu sıralar henüz hiçbir maçını oynamamış olan arsenal'in büyük bir para cezasına çarptırılacağı kulağımıza gelen dedikodular arasında.
arsenal bilerek mi oynamıyor, yoksa bu sadece kazanmak için kullandıkları psikolojik bir teknik mi şu anda bilemiyoruz. ama ingiliz teknik direktör emre perçin'in tam bir "poker face"e sahip olduğu su götürmez bir gerçek.

12 comments:

quenkathes said...

biz bu filmi laboratuvarlarımızda incelettik.photoshop var bu filmde.tespitlenmiştir. ses kesinlikle arsenal teknik direktörü arif emre perçine ait değildir. arsenal olarak bu çirkin propaganda filmini şiddetle kınıyoruz..arsenal, ilk fırsatta aslanlar gibi sahaya çıkıp maçını yapacaktır..bu böyle biline..

Anonymous said...

olacak şey değil! rezalet. Arsenal turnuvadan çekilsin.

Anonymous said...

yani bu ingliz milletinden ne bekliyordunuz ki zaten. bakın liverpool da cıvır yakında

Anonymous said...

benim de adımı eto'o gibi yanlış yazmışlar aslı Olacak şey değil!! ş ve d küçük.

neslihan said...

yok canım daha neler. liverpool kanının son damlasına kadar sahada olmayı sürdürecek. çirkin iddialar bunlar... bunları uman arkadaşı teke teke de davet ediyorum ayrıca müsait bir zamanda... istediği takımı alırım , dilerse galatasarayı alırım bir de orda konuşuruz...

Anonymous said...

olur canım one on one da kapışırız senden mi korkacağız.

Anonymous said...

Sevgili Marty Mcfly Oğlum.. İyi Söylüyorsun hoş söylüyorsun, arkadaşına meydan okuyorsunfilan ama güzel Türkçe'mize biraz ayıp etmiyor musun? Canım Türkçe'de "teketek" gibi gayet açıklayıcı ve güzel bir sözcük varken.. Değil mi ama...Haydi bakayım dağılın çocuklar.. Turnuva murnuva olmaz bu saatte, herkes doğru yatağa...

Son olarak : "Marty! Marty!"

Anonymous said...

Ses de Hugh Grant'e benziyodu sanki.

Anonymous said...

ooo.. kimleri görüyoruuuz..lehiyolehiyo looo...

Anonymous said...

metyuv makkalahalihalalaleynenenyyheyy

maturin said...

bu ne sululuk be kardesim. agzinizdaki salyalari silip kendinize bi çeki düzen verin.
bak, fulya'da çocuklar günlerdir uykusuzmus.

Anonymous said...

jeki düzen!