Wednesday, December 27, 2006

Rise of the silver surfer!


evet efendim, sonunda rüyalar gerçek oluyor, silver surfer'ın gümüş perde çıkartması başlıyor!
yakın zamana kadar pek inanmasak da bugün elimize ulaşan şu görüntüler bizi çok yakında feci güzel şeylerin beklediğinin habercisi. evet, habercisi demişken, biliyorsunuz Silver surfer(sivilde norrin radd), Galactus'un habercisi olarak hayatını kazanan gümüş kaplamalı, duygusal, karizmatik ve kozmik bir karakter. dahası, fragmanda gördüğümüz üzre duvarların içinden de rahatlıkla geçebilmekte(ben boyle bi ozelligi oldugunu hatirlamiyorum ama fragmanda aşırı gaz nedeniyle yemiş bulundum. zaten o fragmandan babam çıksa yerim.)
buyrun kendi gözlerinizle görün, HD'sini yükleyip konu komşuyla birlikte izleyin.
(bu arada film fantastik4lü filmi, onu da unutmadan ekleyelim)

http://www.apple.com/trailers/fox/fantasticfourriseofthesilversurfer/

3 comments:

quenkathes said...

Efendim demişsiniz ki duvarlardan geçtiğini hatırlamıyorum. Evet, Silver Surfer'ın böyle bir denemesi olmadı hiç..Ama şunu biliyoruz ki gezegenler arası yolculuk ederken kendisi boyut açabiliyor kozmik gücünden dolayı, bu mantıkla uygulamış olabilirler duvardan geçmesinide.. hem varsın geçsin, adam allah gibi takılmış filmde yani..di mi? güzel günler bizi bekler!

gunslinger said...

ancak trailer'ı izleyenler arasında yapılan bir ankette silver surfer'ın görünümü pek beğenilmemiş. 3D artistlerin karizmasını çizmek için midir, kıskançlıktan mıdır bilinmez ama Surfer çizimlerinde olduğu kadar iyi görünmüyor. biraz plastik kaplama gibi olmuş sanki... diyenler de var...

quenkathes said...

evet tabi buna katılabilirim.adamı biraz ufak çizmişler..kendisinin boyu 2 metreden fazladır.yanılmıyorsam 2.10 falandı, yapılıdırda kendisi.bilemedim yani.aa gene de güzel..